Global Mobility

Vi gør det let at flytte dine medarbejdere

Forberedelserne til at flytte til udlandet for at arbejde koster tid, bekymringer og penge. Der skal fremskaffes utallige dokumenter, som skal oversættes og verificeres for at få opholds- og arbejdstilladelse.

Jo længere væk og mere eksotisk den udenlandske arbejdsplads er, des mere besværlig er processen. Og som du måske ved, er det absolut heller ikke let at flytte udenlandske medarbejdere ind i Schengen-området.

Med vores globale netværk kan vi hjælpe dig med at flytte dine talentfulde medarbejdere rundt i verden. Vores mål er, at alle ansøgere skal opleve et smidigt og sikkert forløb gennem en ofte meget kompliceret ansøgningsproces.

Vi hjælper ikke kun dine medarbejdere med korte forretningsrejser, men bistår også med visumansøgninger, verificering og oversættelse af forretningsdokumenter, når de skal arbejde i udlandet i længere tid.

Kontakt vores Global Mobility Team

Alle sager er forskellige, men vores globale mobilitetsteam finder sammen med dig frem til en løsning, der passer dine behov.

Hvis du overlader processen til os, har du kun ét kontaktpunkt – os – og modtager kun én faktura.

Kontakt os i dag

Vi tilbyder skræddersyede løsninger

  • Vi tilpasser oplysningerne og processen til ansøgerens og virksomhedens profil, besvarer alle spørgsmål og foretager yderligere undersøgelser efter behov.
  • Vi vurderer og vejleder ansøgeren om processen og de nødvendige dokumenter.
  • Vi laver en forhåndskontrol af alle dokumenter og ensretter dokumentindsamlingen fra ansøgeren, og vi booker aftaler om samtaler og afgivelse af biometriske data efter behov.
  • Vi tager os af alle gebyrer til ambassader, instanser og agenter på dine vegne, og vi fremskaffer arbejds- og opholdstilladelser på vegne af ansøgeren.
  • Du har ét kontaktpunkt og modtager kun én faktura.

 

En nordisk virksomhed med global tilstedeværelse

Vores historie og engagerede medarbejdere betyder, at vi kender og opfylder vores nordiske kunders krav og behov. Vores kunder vælger os, fordi vi forstår, hvordan man driver virksomhed i Norden, men samtidig er globalt orienteret.

Vi har et tæt samarbejde med agenter i hele verden, der opererer på den måde, som vi helst vil arbejde på. Det betyder, at vi kan koordinere og håndtere alle processer i forhold til udstationering og flytning til og fra ethvert sted i verden for medarbejdere af alle nationaliteter.

Vores kunders krav og behov udvikler sig konstant, og vi udvikler os med dem. Vi arbejder sammen med vores kunder om løsninger, der er tilpasset til netop deres behov. Det er ikke alle sager, der kan puttes i faste kasser.

”Vi åbner verden” er ikke kun et slogan for os

Et af vores projekter går ud på at hjælpe en markedsledende international virksomhed med visumansøgninger til Afrika for deres medarbejdere, som er placeret rundt om i hele verden, lige fra Kina til Chicago. Mange af vores kunder er til stede i hele verden, og derfor er medarbejdermobilitet afgørende for deres virksomhed. Vi hjælper altid gerne vores kunder med at komme derhen, hvor de har brug for at være.