Comet InfoBook er en online-platform med alle typer information og dokumentation vedrørende din destination. Med Comet InfoBook slipper du for selv at lede og for lange telefonsamtaler – og du undgår den usikkerhed og de forsinkelser, der kan opstå pga. forkerte eller gamle oplysninger.

InfoBook tilbyder dig komplet, pålidelig og opdateret information samlet på ét sted, nem adgang til vores Kundeservice og et altid aktuelt arkiv med ansøgningsblanketter til din visumansøgning eller legaliseringsopgave. I InfoBook finder du hurtigt det rette dokument og du kan nemt indsætte bogmærker, downloade og sende blanketter videre via e-mail til kunder eller medarbejdere.

Vi har udviklet gode rutiner for opdatering af informationen i vores system. Al fakta er baseret på den daglige information som vi indhenter fra ambassader, konsulater, udenrigsministerier og handelskamre i hele Norden. InfoBook er også vores eget interne arbejdsværktøj, hvilket garanterer, at informationen altid er korrekt, opdateret og identisk med den information, du får ved kontakt med vores kundeservice.

Comet Consular Services

Få adgang til InfoBook

Det er nemt at blive online-kunde hos Comet, og det indebærer heller ingen forpligtelser i form af antal opgaver. 

Send din ansøgning