Ledelse

Comet har et højtuddannet og motiveret ledelsesteam med tilbundsgående viden om branchen, omfattende erfaring og unikke færdigheder.

Det danske ledelsesteam

Florent Frapolli - Managing Director - Europe

Florent Frapolli kom til CIBT i 2012 og er administrerende direktør for den europæiske region. Under hans ledelse har CIBT foretaget en række opkøb og udvidelser i 12 europæiske lande. Florent har en dokumenteret baggrund for succesrig udvikling og styrkelse af virksomheder med opretholdelse af et højt kundeserviceniveau. Inden han kom til CIBT, havde Florent ledende stillinger i G4S inden for luftfartsindustrien, DMD på markedet for inflight entertainment til flyselskaber og Iron Mountain inden for journalforvaltning. Florent fokuserer på at udvikle de europæiske aktiviteter ved at bruge operationel ekspertise til at fremme rentabiliteten. Florent er kandidat fra universitetet Aix-Marseille.

Carsten Østberg - Managing Director - Nordics

Carsten blev en del af CIBT i 2018 som administrerende direktør for Comet i Norden samt ansvarlig for alle aspekter af Comet i Sverige. Han har over 11 års erfaring indenfor rejsebranchen, herunder styring af både det operationielle og salgsteam. Inden han blev en del af konsulærindustrien, arbejdede Carsten også i logistik-, detail- og rejseindustrien og den kongelige danske hær. Han er en erfaren leder, der har arbejdet i mange forskellige lande og kulturer. Carsten fokuserer på at udvikle den nordisk marked til deres fulde potentiale, så vores kunder har adgang til de bedste tjenester på markedet.

Ashok Sharma – Operations Director - Europe

Ashok Sharma er vores europæiske Operations Director og har ansvar for alle operationelle aspekter af CIBT business i 12 europæiske lander. Ashok Sharma blev en del af CIBT i 2010, Ashok har arbejdet i flere afdelinger med omfattende viden indenfor forretningen. Inden da har Ashok arbejdet med ING Direct. Han sørger for at alle operationelle teams i europa, leverer højeste serviceniveau hvergang vores kunder benytter CIBT.

Koncernledelsesteam

Lee A. Spirer - President and Chief Executive Officer

Lee Spirer startede i CIBT maj 2020 som President og CEO. Lee kommer til CIBT med en stor erfaring fra forandringsledelse, som inkluderer større organisationsændringer, værdiskabelse gennem teknologisk innovation og forøgelse af afkastet på investeringer for offentlige og private virksomheder. Lee følger op på CIBT's udvikling ved at fokusere på den strategiske plan om at skabe kundeværdi, øge agiliteten og bygge videre på virksomhedens tilgang til organisk vækst og opkøb.

Før Lees ansættelse ved CIBT var han Executive Vice President og Chief Growth and Transformation Officer ved Navigant, et børsnoteret konsulenthus med 6000 ansatte. Lee skabte resultater ved at lave en fordobling af den organiske vækst, opkøb og frasalg, digital transformation og globalt indkøb. Lee har også haft lederstillinger i Kroll, Dun & Bradstreet og IBM. Lee tilbragte de første år af sin karriere som strategikonsulent hos Booz Allen Hamilton.

Lee er desuden bestyrelsesmedlem i Yorkville Youth Athletic Association, en af de største non-profit atletik foreninger i USA. Derudover holder Lee jævnligt foredrag på Brandeis Universitets International Business School om emner inden for forretningsstrategi og forandringsledelse.

Lee er kandidat fra The Wharton School i Business Administration, økonomi og strategisk planlægning. Han fik sin bachelor i økonomi fra Brandeis University, hvor han var Phi Beta Kappa. Til daglig vil han have base på CIBTs kontor i New York.

Steven Diehl – Global Managing Director, Immigration

Som er Global Managing Director, Immigration for CIBTs helejet datterselskab Newland Chase, står Steven Diehl i spidsen for firmaets immigrationsinitiativer ved at lede et globalt team som er ansvarlig for at designe og implementere immigrationsløsninger til en forskelligartet portefølje af multinationale, nationale, og NGO kunder. I takt med at CIBTs fodaftryk har udvidet sig ind i nye områder, har Steve og hans team spillet en uundværlig rolle ved at bidrage med strategisk vejledning og styring til kunder der efterspørger kortvarige og langvarige migrationsstrategier som er skræddersyet til specifikke industrisektorer. I sine næsten tyve år i organisationen, har Steve fungeret i mange forskellige roller hos CIBT inklusiv som vicedirektør for salg og vicedirektør for Account Management, hvor han ledte sit team i forbindelse med en stor udvidelse af firmaets kundeportefølje. Steve begyndte sin karriere hos CIBT i 1996. Han har en bachelorgrad i International Relations fra Syracuse University hvor han bestod med højeste udemærkelse. Han er et aktivt medlem af- og hyppig paneldeltager ved førende internationale rejse- og mobilitetssamslutninger, inklusiv the Worldwide ERC (ERC), the Forum for Expatriate Management (FEM), the Association of Corporate Travel Executives (ACTE), og the Global Business Travel Association (GBTA).

Pete Fox - Chief Information Officer

Pete Fox kom til CIBT som CIO i september 2009. Han har ansvaret for alle aspekter af virksomhedens tekniske strategi og aktiviteter, herunder softwareudvikling, netværksadministration, datacentre og digital sikkerhed.  Pete leder desuden det globale marketing-team for at udvikle innovative nye produkter og serviceydelser.  Hos CIBT har Pete stået i spidsen for implementeringen og opstarten af CIBTs skræddersyede udførelsessystem til fulfillment i 22 forskellige lande, der arbejder på 7 forskellige sprog.  Pete fører tilsyn med CIBTs kommercielle softwareprodukter og har udviklet ImmigrationSmart, virksomhedens innovative teknologiløsning til koncernmobilitet. Pete har stor erfaring inden for ledelse og udvikling af store distribuerede netværksapplikationer, webbaserede applikationer, global marketing og e-handelsprodukter.  Inden han kom til CIBT, havde Pete flere ledende stillinger ved Network Solutions, hvor han stod i spidsen for to større opkøb og fungerede som SVP med ansvar for teknik, produktudvikling samt sammenlægninger og opkøb.  Hans baggrund omfatter erfaring med virksomheder som Lockheed Martin og General Electric.  Pete har en uddannelse med højeste udmærkelse i elektroteknik fra VA Tech og har en MS i elektroteknik, ligeledes fra VA Tech.

Sandra Woznitski - Senior Vice President of North American Operations

Sandi kom til CIBT i marts 2010 og har fungeret som Senior Vice President for regionen Nordamerika siden 2013. Hun har baggrund inden for kundeservice, salg og marketing med erfaring inden for udvikling af strategier til forbedring af kundetilfredsheden og institutionel rentabilitet på global skala. Sandi har styret integrationen af fem opkøb vedrørende aktiviteterne på det nordamerikanske marked. Inden hun kom til CIBT, arbejdede Sandi i mere end 20 år ved MCI Telecommunications og Verizon, hvor hun havde flere ledende stillinger inden for kundeservice, salg og marketing. Sandi er uddannet med højeste udmærkelse fra Virginia Polytechnic Institute and State University med en grad i hotel-, restaurant- og institutionsadministration.

Nicolas Derbyshire - Managing Director - Asia Pacific

Nicolas Derbyshire kom til CIBT i maj 2012 som Vice President of Business Development og blev udnævnt til Managing Director Asia Pacific i januar 2013.  Under Nics ledelse er CIBTs tilstedeværelse i Asien/Stillehavsområdet vokset, så virksomheden i dag er en førende udbyder af mobilitetsserviceydelser. Siden han kom til CIBT, har Nic varetaget opkøb og integration af 6 virksomheder i Asien/Stillehavsregionen og har stået i spidsen for helt nye projekter på nye markeder inden for både immigrations- og visumsektoren. Inden han kom til CIBT, var Nic stifter af Visalink Systems, hvor han spillede en afgørende rolle i udvikling af visumløsninger til internationale rejsende og etablerede strategiske forhold til branchepartnere og styrede Visalink’s australske aktiviteter. Nic udviklede partnerskaber med mange dele af de australske myndigheder og designede og udførte et eksklusivt system, der er skræddersyet til de behov, som indehavere af diplomatpas og tjenestemandspas har. Nic kom til virksomheden, da Visalink blev opkøbt af CIBT i 2012. Nic har omfattende erfaring inden for forretningsudvikling og finansiel og operationel ledelse.  Nic har en VCE-uddannelse fra Haileybury College.

Vælg Comet

Hurtigt.  Comet er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Comet kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Comet opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.

Serviceambitioner

Comet's globale team af visumeksperter sætter en ære i at levere personlig opmærksomhed og professionel service på højeste niveau til for vores kunder og klienter. Comet sætter en ære i at forblive den hurtigste, letteste og sikreste måde at indhente rejsevisa på.

Premium Priority

Vores VIP service med personlig tilknyttet konsulent. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service

Få mere at vide