Legalisering

Legaliseret til at drive forretning – overalt

Forretningsdokumenter er afgørende for enhver forhandling eller aftale, uanset om du selv medbringer dem eller sender dem til udlandet med post eller kurer. I nogle tilfælde skal myndigheder som Handelskammeret, Notarius Publicus eller Udenrigsministeriet kontrollere og stemple dine dokumenter med relevante påtegninger før den endelige legalisering på ambassaden.

At tage rundt til disse myndigheder koster tid og ressourcer, som du bedre kan bruge på andre ting.

Vi sørger for konsulær og officiel bekræftelse af dine handelsdokumenter, juridiske dokumenter, registreringer, patentansøgninger og enhver anden type af dokument, som er nødvendig for at operere internationalt på en tryg måde og med opfyldelse af lovgivningens krav.

Vi hjælper dig med at få verificeret dine forretningsdokumenter hos de rette instanser, så du trygt og sikkert kan passe dine lokale eller internationale forretninger. Vi kan afhente dokumenterne hos dig, så vi kan få sat gang i processen så hurtigt som muligt.

image description

Bestil vores legaliseringsservice i dag

 1. Opret en ordre

  Find informationer om kravene på vores sider, og læg din ordre ind i InfoBook, eller kontakt vores kundeservice

  Få adgang til InfoBook nu

 2. Send os dine dokumenter

  Saml alle de nødvendige dokumenter, og send dem til os sammen med ordrebekræftelsen, eller bestil afhentning af dine dokumenter via InfoBook.

 3. Få dine legaliserede dokumenter

  Vi returnerer dine legaliserede dokumenter med kurer eller anbefalet post efter grundig kontrol. Vi kan også levere dem direkte til udlandet, hvor de skal bruges.

Comet Consular Services

Opret din ordre i InfoBook

InfoBook er vores online informations- og bookingplatform. Her kan du som erhvervskunde gratis finde opdateret og fyldestgørende information om konsulære krav for alle destinationer og bestille vores tjenester.

Få adgang nu

Vi fungerer som din repræsentant, når vi samler dine dokumenter, håndterer al dokumentlogistik og holder kontakten med de nødvendige instanser

 • Vi har opdaterede oplysninger om regler og bestemmelser i alle hjørner af verden.
 • Vores legaliseringsspecialister kender kravene for ethvert dokument og enhver destination, så du ikke behøver at vide, hvilke og hvor mange myndigheder dit dokument skal forbi for at overholde de gældende regler på din destination.
 • Vi kontrollerer, at dine dokumenter overholder alle krav og er klar til legalisering.
 • Vi indleverer dine dokumenter, lægger ud for legaliseringsgebyrerne og leverer de færdige dokumenter sikkert til din ønskede returadresse.
 • Vi tilbyder ét samlet kontaktpunkt med et klart overblik over alle gebyrer og tilknyttede omkostninger.
Comet Consular Services ekspertise, høje serviceniveau og deres unikke forbindelser og relationer med ambassader og konsulater sikrer en meget tilfredsstillende og ekstraordinært pålidelig service over for os og vores kunder i alle forhold vedrørende legalisering, udstationering, oversættelse og visum. Monica Mascarenhas & Annette Fogt, Visa Consultants, American Express Global Business Travel

Du passer dit arbejde – Comet sørger for legalisering

Vi har leveret ekspertbistand til legalisering i de nordiske lande siden 1985. Takket være vores engagerede personale med mange års erfaring opfylder og overgår vi alle krav og behov hos vores nordiske kunder.

Vi har fokus på relationerne til ambassaderne og er derfor på forkant med de seneste regler og bestemmelser, så vi kan videregive de nyeste oplysninger til vores kunder.

Vores kundeservice står klar til at besvare alle kunders spørgsmål om krav til legaliseringer på e-mail, telefon og chat inden for åbningstiden.

Vores tjenester omfatter altid alle aspekter af legaliseringsprocessen til meget konkurrencedygtige priser. Premium-løsninger og VIP-betjening er standard hos Comet.

Vi er eksperter i dokumentlogistik og har enestående partnerskaber med logistikselskaber i hele verden. Derfor kan vi tilbyde fleksible logistikløsninger, lige fra afhentning af dokumenter til næste-dag-levering i hele verden.

Specialiserede oversættere står til din tjeneste

Når du skal søge om visum eller indlevere dokumenter til legalisering – eller blot fremsende dokumenter til udenlandske modtagere på deres eget sprog – er adgang til hurtig og nøjagtig oversættelse af afgørende betydning.

Bestil oversættelse hos os