Oversættelse

Specialiserede oversættere står til din tjeneste

Når du skal søge om visum eller indlevere dokumenter til legalisering – eller blot fremsende dokumenter til udenlandske modtagere på deres eget sprog – er adgang til hurtig og nøjagtig oversættelse af afgørende betydning.

Comet Consular Services samarbejder med et omfattende netværk af certificerede translatører med indgående erfaring i oversættelse til og fra alle tænkelige sprog. Mandarin, hindi eller farsi – ingen udfordring er for stor for vores netværk af professionelle oversættere.

Erhvervslivets sprog – oversættelser fra Comet

Vi tilbyder professionel oversættelse af forretningsdokumenter og certifikater på ethvert sprog. Vores store netværk af certificerede translatører kan håndtere alle opgaver, store som små, til og fra alle sprog.

Kontrakter, aftaler, hensigtserklæringer, præsentationer og andre støttedokumenter er de internationale markeders valuta. Vores oversættere er certificerede translatører, som har fingeren på pulsen, når det kommer til tekniske termer og branchejargon på ethvert sprog, du kan forestille dig.

Vi tilbyder professionelle oversættelser, både i enkeltsager i forbindelse med visum eller legalisering samt i form af faste, langvarige rammeaftaler.

image description

Start din oversættelsesopgave

  1. Bestil via InfoBook

    Du kan oprette din ordre og uploade dine dokumenter i InfoBook

  2. Kontakt vores kundeservice

    Kontakt vores kundeservice for at høre mere om vores oversættelsesløsninger

Comet Consular Services

Få adgang til InfoBook

InfoBook er vores online informations- og bookingplatform. Her kan du som erhvervskunde gratis finde opdateret og fyldestgørende information om konsulære krav for alle destinationer og bestille vores tjenester.

Få adgang nu