Rejseressourcer

At indhente dit visum er det første skridt på vejen til at sikre en succesrig rejse. Comet stiller følgende ressourcer til rådighed for dig for at gøre det hurtigt og nemt at planlægge resten af din rejse og sikre, at du får en god rejseoplevelse.

Opdaterede rejseoplysninger og -underretninger

  1. Vaccination.   Mange lande kræver, at rejsende forelægger beviser på internationale vaccinationsattester vedr. diverse sygdomme, når rejsende rejser ind i eller forlader de pågældende lande. Du bedes kontakte din praktiserende læge for at finde ud af, om du skal have vaccinationer for at kunne rejse, og/eller se under Vaccination.

  2. Rejseadvarsler.  De seneste oplysninger om rejseadvarsler, offentlige bekendtgørelser og konsulatinformationsark for alle verdens lande fås ved henvendelse til Udenrigsministeriet.
  3. Valutaveksling.  Udfør valuta- og vekselkursudregninger med konstant opdaterede markedsmiddelkurser. Danmarks Nationalbank indeholder de vigtigste 85 valutaer med de 10 største øverst.

  4. Vejr.  Tjek det nationale, regionale eller globale vejr , mens du forbereder dig på din rejse.

Guided-Entry Service

For at rejse internationalt har du brug for præcise info, forberedelse og ekspertise. Guided-Entry er en essentiel service som du har brug til at navigere i denne turbulente æra. Servicen tilbyder Én-til-én konsultation, vurdering af rejseplan, skræddersyet opdateringer og meget mere. Oplev sikkerheden i at vælge Guided-Entry.

Få mere at vide

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra Comet med opdateret information og ændringer

Få mere at vide

Nyheder og opdateringer