1. Hurtigt.  Comet specialiseret i Dominikanske Republik viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Dominikanske Republik visum.
 2. Nemt.  Comet er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Dominikanske Republik viseringer på Dominikanske Republik ambassade hver dag for statsborger af Dominikanske Republik.

Dominikanske Republik Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Dominikanske Republik visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Dominikanske Republik visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Dominikanske Republik visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Dominikanske Republik visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Dominikanske Republik Visum for danske statsborgere

 1. Visumvilkår

  Ansøgere som rejser til forretningsmøder, fabriksbesøg eller korte træningsophold skal ansøge om turistvisum ved at vælge "Turist" i drop down menuen.

 2. Visum ved ankomst

  Det kan være muligt at opnå visum efter ankomst. Visumkrav og -restriktioner varierer meget ved indhentning af et visum ved ankomst. De lokale immigrationsmyndighedernes personale har desuden ret til at nægte enhver indrejse uanset årsag. Vi anbefaler på det kraftigste, at du indhenter visum forud for din afrejse. Hvis du vælger at indhente visum efter ankomst, skal du forhøre dig hos flyselskabet, om boarding overhovedet er tilladt uden visum

  På grund af bekryminger omkring coronavirus og COVID-19 er det blevet sværere for mange nationaliteter, at opnå visum ved ankomst. Enhver, der har rejst til områder som er berørt af COVID-19, får sandsynligvis ikke indrejsetilladelse. Vi anbefaler derfor på det kraftigste at den rejsende anskaffer sig et visum inden afrejse. Hvis den rejsende alligevel ønsker at opnå visum ved ankomst, skal den rejsende forhøre sig ved sit flyselskab, hvis boarding er tilladt uden visum.

Vigtige oplysninger

Rejseregistrering

Anbefales på det kraftigste

Føl dig mere tryg på dine internationale rejser ved at Comet registrere din rejse hos Udenrigsministeriet. Registrering underretter den danske ambassade i hvert land og tilmelder dig i krisegistreringssystem iog holder dig orienteret om vigtige begivenheder i de lande, du vil besøge.Læse mere

Registrer din rejse

Krav til turistvisum til Dominikanske Republik Visum for danske statsborgere

 1. Visumfritaget

  Visum kræves ikke for denne destination i op til 30 dage. Du bedes huske følgende hvis visum ikke kræves:

  • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
  • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
  • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
  • Bevis for tilstrækkelige midler under den forventede rejse
  • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres
  • Udfylde en elektronisk billet på https://eticket.migracion.gob.do/ før du rejser ind og ud af landet