Om os

Med mere end 50 års erfaring er CIBT og dets datterselskab Comet blevet det største og mest veletablerede visumfirma i verden.

Sidste år hjalp vi næsten én million personer med at skaffe de nødvendige dokumenter til internationale rejser.  CIBT og datterselskabet Visumservice er den hurtige og lette vej til indhentning af visum og andre dokumenter til rejser til alverdens lande heriblandt populære destinationer som Kina, Indien, Rusland, Australien og Saudi-Arabien.

Blandt vores kunder er individuelle rejsende, medarbejdere i verdens største virksomheder og kunder fra krydstogtrederier, rejsearrangører og rejsebureauer.  Vi er stolte over, at over to tredjedele af FORTUNE 500-selskaberne og verdens største rejsearrangører og krydstogtrederier er blandt vores kunder.

CIBT og dets datterselskab Visumservice har værktøjerne, erfaringen og det globale netværk, der er nødvendigt for effektivt at reducere tidsforbruget på indhentning af rejsedokumenter og legaliseringer. 

Comet-løsningen

  1. Uovertruffen hurtighed.  Comet kan behandle et visum hurtigt – ofte i løbet af bare én dag.
  2. Komplet udvalg af serviceydelser. Comet kan hjælpe dig med at få visa til flere end 200 lande og elektroniske visa som f.eks. australsk ETA eller US ESTA.  Comet kan hjælpe med at indhente rejsedokumenter, f.eks. invitationsbreve, legaliseringer og dokumentoversættelser.
  3. Eksklusiv database. Comet-kunder og klienter får adgang til en database, som indeholder alle specifikke krav til rejsende af enhver nationalitet, uanset hvor i verden de vil rejse hen.  Comet giver dig en tilpasset Comet-ansøgningspakke, som indeholder præcise og brugervenlige anvisninger, krav og alle de ansøgningsformularer, du skal bruge for at få dit visum.
  4. Visumeksperter. Comet beskæftiger over 1500 visumeksperter visumeksperter, der personligt gennemgår din ansøgning, inden den indsendes til en ambassade eller instans.  Comet' eksperter er meget opmærksomme på den tillid, du viser dem, og de bestræber sig på at levere personligt tilpasset og sikker service.
  5. Sikker proces.  Det ligger Comet stærkt på sinde at værne om dit privatliv. Vi er meget opmærksomme på, at de dokumenter, der skal bruges til at indhente visum eller rejsedokumenter, er meget følsomme, og det er vores absolut højeste prioritet at opretholde data- og dokumentsikkerheden.  Comet videregiver ikke dine personlige data eller private dokumenter til andre.
  6. Ordresporing i realtid. Når vi har modtaget din ansøgning, sender Comet dig en e-mail for at bekræfte, at dit materiale er ankommet og indsendt til ambassaden.  Vores onlinesporingsværktøj giver dig mulighed for at få vist sporing af din ansøgning i realtid fra vores websted.

Premium Service

Lad vores team af eksperter gøre din visumansøgning hurtig og nem. Med alt fra en-til-en-konsultationer, rettidige påmindelser og trin-for-trin-assistance kan du være sikker på, at vores visumeksperter vil hjælpe dig med at få din ansøgning og dokumentation i orden første gang.

Få mere at vide

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra Comet med opdateret information og ændringer

Få mere at vide

Digital fotoservice

Comet digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide