1. Hurtigt.  Comet specialiseret i Storbritannien viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Storbritannien visum.
 2. Nemt.  Comet er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Storbritannien viseringer på Storbritannien ambassade hver dag for statsborger af Storbritannien.

Storbritannien Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Storbritannien visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Storbritannien visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Storbritannien visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Storbritannien visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Storbritannien Visum for danske statsborgere

 1. Hvis du er i kompatibelt med Brexit, kan du rejse ind som en forretningsrejsende.

  Brexit har ændret rejseaktiviteter mellem Storbritannien, Den Europæiske Union, og EØS. De tidligere godkendte forretningsrejser, kan nu være forbudte uden den korrekte dokumentation.

  Som hovedregel kan du rejse ind som forretningsrejsende (og ikke have behov for et visum, arbejdsvisum eller fritagelse for arbejdstilladelse) hvis dine aktiviteter er til begrænset besøg, dvs. enkle interne eller eksterne møder, fakta spørgsmål, deltagelse i konferencer og en slags kortvarig træning. Forretningsaktiviteter udenfor disse kategorier, kan kræve yderligere dokumentation.
  Den mest sikre og kompatible måde at kunne udføre forretningsrejse i den Post-Brexit æra, er ved at bruge Comet Post-Brexit Travel Assessment på https://cometconsular.dk/brexit-assessment. Til en pris på kun kr. 250, vores løsning er den hurtigste og mest effektive måde for at kunne sikre, at du overholder de nye regler for forretningsrejser. Du vil modtage et endeligt svar på om du kan rejse ind som forretningsrejsende, vejledning på hvilket dokumentation der kræves til din rejse, og et skræddersyet støttebrev om din rejse, som skal afleveres til immigrationen eller til arbejdsmarkeds embedsmænd, eller hvis du betragtes som uegnet til at rejse ind som forretningsrejsende, en én-til-én konsultation med en Post-Brexit rådgiver med hvilket dokumenter som kræves.

  Hvis du har intentioner om at rejse til din destination uden en Post-Brexit Travel Assessment, så skal du sikre dig at:

  • Have et pas, der er gyldigt i den planlagte opholdsperiode og som har én tom visumside, med to tomme sider og udstedt indenfor de sidste 10 år.
  • Have bevis for tilstrækkelige økonomiske midler
  • Have bevis for tur/retur rejse
  • Have alle dine dokumenter, som kræves til næste destination
  • Medbringe et støttebrev udstedt af dit firma. For at få udstedt dette type brev, kan du gå ind på https://cometconsular.dk/business-support-letter
  • Kunne bekræfte valget af din transportmiddel ( fly, tog, osv) at boarding er tilladt uden visum, da disse tilladelser kan ændres
  • Opfylde kriterierne for indrejse og udrejse baseret på de seneste indrejsesregler og sundhedskrav. Se vores nyeste indrejses vejledning på https://cometconsular.dk/health-requirements

Vigtige oplysninger

Rejseregistrering

Anbefales på det kraftigste

Føl dig mere tryg på dine internationale rejser ved at Comet registrere din rejse hos Udenrigsministeriet. Registrering underretter den danske ambassade i hvert land og tilmelder dig i krisegistreringssystem iog holder dig orienteret om vigtige begivenheder i de lande, du vil besøge.Læse mere

Registrer din rejse

Krav til turistvisum til Storbritannien Visum for danske statsborgere

 1. Visumfritaget

  Visumfritaget for et ophold af op til 180 dages varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

  • Skal have et biometrisk pas, der er gyldigt i den planlagte opholdsperiode, og som har én tom visumside
  • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
  • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
  • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
  • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres