97%

kundetilfredshed
i 25 lande*

*97% Tilfredshed måles via spørgeskemaer udfyldt af Comet kunder, som sendes efter endt ordre.

“ Super ekspertise i service, så man er tryg og ved hvilken dato det skal sendes fra os for at vi i sidste ende har pas tilbage på den senest ønskede dato ”

- kunde i Danmark

“ Vi har gennem hele forløbet haft en god kontakt, og jeres service har været helt i top. ”

- kunde i Danmark

Forskellen med Comet

Vi er den hurtigste måde at få visum på

Den førende globale udbyder af visa service med unik kompetence i at arrangere visum for forretningsfolk og individuelle på en hurtig, nem og sikker måde.

Vi er den førende globale udbyder inden for Global Mobility.

Vores over 1.600 immigration og visum eksperter benytter sig af den nyeste teknologi, som sikrer, at du får de rigtige tilladelser til at rejse på den hurtigst mulige måde.

Vi er hurtige, nemme og sikre

Streng overholdelse af komplekse globale og nationale reguleringer og sikker beskyttelse af dine personlige data.

Populære visumdestinationer


New Zealand


Indien


Saudi Arabien


Rusland


Australien


Digital fotoservice

Comet digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Premium Priority

Vores VIP service med personlig tilknyttet konsulent. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service

Få mere at vide

Informed Traveler

Informed Traveler giver den nødvednige i indsigt, så du kan rejse sikkert og risikofrit under COVID-pandemien. En uddannet specialist gennemgår hele din afrejse og leverer opdaterede oplysninger om adgangskrav, sundhedsbestemmelser, karantæneprotokoller og hvad du kan forvente når du ankommer til din destination. Det samme gælder din rejse retur.

Få mere at vide