Australsk ETA

En ETA er en elektronisk autorisation fra myndighederne til indrejse i Australien. Du skal være under 75 år gammel og have et pas fra et af de berettigende lande for at kunne ansøge om ETA.  Vis alle lande

Rejsende kan ikke søge eller modtage en ny ETA for Australien før den tidligere ETA er udløbet.

Du kan ansøge om australsk forretnings- eller turist ETA

Electronic Travel Authority er beregnet til personer, der har til hensigt at rejse til Australien på midlertidig basis med turisme- eller forretningsformål.

Turist ETA – Turist ETA er kun gældende til turisme. Turisme omfatter ferierejser og besøg af familie og/eller venner. Den er gyldig i 1 år og kan bruges til flere rejser af op til 3 måneders varighed.

Forretnings ETA – Forretnings ETA er kun gældende til forretningsformål. Forretningsformål kan omfatte deltagelse i en konference, forhandlinger eller et sonderende virksomhedsbesøg. Den er gyldig i 1 år og kan bruges til flere rejser af op til 3 måneders varighed.

Hvis du har til hensigt at udføre kortvarigt, ikke-vedvarende, specialiseret arbejde i Australien, skal du ansøge om det nye midlertidige arbejdsvisum til kortvarigt ophold. Comet kan hjælpe dig med denne ansøgning. Ansøg nu

Rejsende i alderen 75 år og derover kan få afvist deres ansøgning og være forpligtet til at ansøge om et traditionelt besøgsvisum. CIBTvisas vil kontakte og hjælpe dig hvis dette skulle ske

Den hurtigste og letteste måde at få en ETA på

  1. Omgående godkendelse. Ansøg online, og få din ETA i løbet af få minutter.
  2. Disponibel 24/7. Til rådighed døgnet rundt alle ugens dage.
  3. Gyldig i mindst et år. En ETA giver dig tilladelse til at rejse ind i Australien så mange gange, du har lyst til inden for 12 måneder fra udstedelsesdatoen.
  4. Undgå at stå i kø. Ansøg om en ETA online for undgå at besøge ambassaden.
  1. Ikke fra et berettigende land

    Du kan ansøge om et traditionelt visum, hvis du ikke er fra et berettigende land.
    Ansøg nu

Vælg Comet

Hurtigt.  Comet er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Comet kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Comet opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.

Digital fotoservice

Comet digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Premium Service

Lad vores team af eksperter gøre din visumansøgning hurtig og nem. Med alt fra en-til-en-konsultationer, rettidige påmindelser og trin-for-trin-assistance kan du være sikker på, at vores visumeksperter vil hjælpe dig med at få din ansøgning og dokumentation i orden første gang.

Få mere at vide