Comet Visum forhåndstjek

Har du en presserende visumansøgning med meget kort tidsfrist? Brug Comets visum-forhåndstjek til at spare dyrebar tid. Erfarne visumeksperter fra Comet gennemgår og kontrollerer dine dokumenter for at bekræfte, at din ansøgning er klar til indlevering, eller om der eventuelt er oplysninger, som skal rettes.

Comet visum-forhåndstjekservice indebærer, at dokumenterne gennemgås inden for tre timer efter modtagelsen, og at ordrens kontaktperson modtager et svar på e-mails der sendes inden klokken 16:00 mandag - fredag. Anmodninger, der indsendes efter klokken 16:00, bliver besvaret inden klokken 11:00 den følgende hverdag. 

Servicegebyrer

Første destination Anden destination Efterfølgende destination
kr.395,00 + moms kr.195,00 + moms kr.145,00 + moms

Gebyrerne er ekskl. alle andre servicegebyrer, ambassadegebyrer og forsendelsesgebyrer.

Hvis du har brug for at få en russisk invitation kontrolleret eller oversat, er du velkommen til at uploade et scannet eksemplar på cometconsular.dk/upload-forms?service=russia, hvorefter en ekspert fra vores russiske team med glæde hjælper. Hvis du har brug for kontrol eller oversættelse af en saudiarabisk invitation, er du på samme måde velkommen til at uploade et scannet eksemplar på cometconsular.dk/upload-forms. Disse serviceydelser vil fortsat være gratis.

Brugsvilkår

Ved at indsende dine dokumenter til Comet til forhåndstjek erklærer du dig indforstået med følgende i tillæg til Comet's standardvilkår og betingelser:

  • En fuldstændig og omhyggelig kontrol kræver, at vi får et scan af ansøgerens pas sammen med eventuelle opholdsvisa vedlagt til støttedokumentationen til visummet.
  • Comet kontrollerer kun den dokumentation, der er indsendt på det pågældende tidspunkt. Vi vil ikke kunne rådgive vedr. eventuel manglende dokumentation, så sørg venligst for, at alle dokumenter, der specificeres på Comet-webstedet, indsendes til forhåndstjek.
  • Forhåndstjekservicen kan ikke refunderes, og gebyrerne opkræves på tidspunktet for kontrollens udførelse.
  • Hvis dokumenterne kræver gentagen kontrol, efter at der er foretaget tilføjelser, opkræves der yderligere gebyrer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en Comet-ekspert på [email protected] eller +45 70 27 26 27.