Upload formularer og dokumenter

Comet er visumbranchens bedste til at beskytte dine følsomme oplysninger.

Det er nemt at uploade dit materiale til os på sikker vis. Indtast de nødvendige oplysninger nedenfor (markeret med stjerne), og vælg de filer, du vil uploade. Når du har valgt de ønskede filer, skal du klikke på “Send og upload” for at sende dem til os. Du kan uploade maksimalt 8 filer. PDF filer må ikke være større end 5 MB hver og JPG’er må ikke være større end 15MB hver. Den samlede størrelse af indleverede filer må ikke overstige 50 MB.

Vores eksperter gennemser dine oplysninger og kontakter dig, hvis noget mangler eller er ufuldstændigt. Comet visum forhåndstjekservice indebærer, at dokumenterne gennemgås inden for tre timer efter modtagelsen, og at ordrens kontaktperson modtager et svar på e-mail-anmodninger, der indsendes inden klokken 16:00 mandag - fredag. Anmodninger, der indsendes efter klokken 16:00, bliver besvaret inden klokken 11:00 den følgende hverdag. 

I visse situationer returnerer vi dokumenter til dig i en krypteret fil. Åbning af sådanne dokumenter kræver en 'Dokumentadgangskode'.

Sørg venligst for at notere dit PAS-nummer, da vi bruger det som 'Dokumentadgangskode'til dig. Du skal indtaste din adgangskode for at åbne filerne.

Hvis du oplever problemer, kan du ringe til os på +45 70 27 26 27 eller sende en e-mail til adressen [email protected]


Tilføjede filer