Premium Priority

Vores VIP service med en personligt tilknyttet konsulent,
som er med dig hele vejen.

Comet Premium Priority

Udsæt ikke dine rejseplaner i fare. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service.

Fordele ved Comet Premium Priority

  1. Dedikerede lokale eksperter.  Specialiserede eksperter står klar til at håndtere din henvendelse fra start til slut.
  2. Tag kun kontakt én gang.  Ring på +45 89 88 88 00, send e-mail til [email protected], eller færdiggør din online-ordre for at igangsætte din serviceanmodning. En af vores dedikerede konsulenter kontakter dig i løbet af 60 minutter inden for normal kontortid.
  3. Dokumentforberedelse.  Hjælp til at indhente og udfylde alt den nødvendige dokumentation der skal bruges til ansøgningen.
  4. Digitalt pasfoto,visum og pas scan.  Spar tid ved at upload dit foto digitalt. Vi vil arkivere et scan af dit visum og pas for din sikkerhed og i tilfælde af at du mister dit pas, får det stjålet eller ødelagt.
  5. Hasteindsendelse.  Hvis du vælger Premium Priority, bliver din anmodning behandlet med højeste prioritet.
  6. Skræddersyede opdateringer.  Hold dig opdateret gennem hele processen gennem din foretrukne kontaktform - telefon, email eller SMS.
  7. Hastehåndtering af dokumenter ved afhentning og levering.  Gratis afhentning samt levering af dine dokumenter i København med samme dags kurerforsendelse. For alle andre steder i Danmark, vil det blive levert gratis med naeste dags kurerforsendelse.

Comet-servicegebyr
Vær opmærksom på, at hver rejsende, der vælger Premium Priority, afkræves kr.2.590,00 + moms i tillæg til konsulatgebyrer og Comet-behandlingsserviceydelser. Ved flere end to destinationer opkræves et gebyr på 500,00 + moms for hver yderligere destination.

Visum-kviktjek

Indehavere af dansk pas: Find ud af, om din destination kræver visum.

Vis alle lande

Digital fotoservice

Comet digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra Comet med opdateret information og ændringer

Få mere at vide