Visum

Vi sætter dig på fast track til din internationale destination

Når du søger om visum, skal papirarbejdet, stemplerne og underskrifterne alt sammen være i orden. Det er kompliceret, koster penge og tager tid, samtidig med at der er masser af potentielle faldgruber og forsinkelser.

Det kræver ofte opmærksomhed og rejseaktivitet i mange timer og nogle gange hele dage med omgående konsekvenser for din kerneforretning. Hvad er en hel arbejdsdag på kontoret værd for dig?

Vores visumtjenester omfatter alle aspekter af ansøgningsprocessen, uanset om det er et forretningsvisum, turistvisum, arbejdsvisum eller andre visumtyper til Kina, Rusland, Indien, USA eller ethvert andet sted i verden.

Vi fjerner besværet med at stå i kø på ambassaden, reducerer alle de relaterede omkostninger og gør hele ansøgningsprocessen så let som overhovedet muligt.

image description

Bestil vores visumtjenester idag

 1. Opret en ordre

  Find informationer om kravene på vores sider og læg din ordre ind i InfoBook eller kontakt vores kundeservice.

  Få adgang til InfoBook nu

 2. Indsend pas og dokumentation

  Saml alle de nødvendige dokumenter, og send dem til os sammen med ordrebekræftelsen, eller bestil afhentning af dine dokumenter via InfoBook.

  Nogle lande kræver muligvis yderligere trin, som f.eks. biometriske data, for at behandle visumansøgningen.

 3. Få dit visum

  Vi returnerer dit pas og visum med kurer eller anbefalet post efter grundig kontrol. Og hvis det virkelig haster, lægger vi dine dokumenter klar til afhentning i lufthavnen.

Comet Consular Services

Få adgang til InfoBook

InfoBook er vores online informations- og bookingplatform. Her kan du som erhvervskunde gratis finde opdateret og fyldestgørende information om konsulære krav for alle destinationer og bestille vores tjenester.

Få adgang nu

Vi tager os af alt det indviklede, giver al den nødvendige information og løser alle problemer, der måtte opstå, så du kan overholde din deadline

 • Vi har opdaterede oplysninger om blanketter, regler og restriktioner i alle hjørner af verden.
 • Vi hjælper dig med at udfylde ansøgningen korrekt, og vi husker dig på de nødvendige bilag, invitationer og fotos.
 • Vi kontrollerer, at din ansøgning opfylder alle krav, inden vi leverer den til ambassaden eller konsulatet, hvor vi selvfølgelig lægger ud for alle visumgebyrer.
 • Vi tilbyder ét samlet kontaktpunkt med et klart overblik over alle gebyrer og tilknyttede omkostninger.
Flygtningehjælpens medarbejdere skal meget ofte rejse ud med kort varsel, og vi har nogle gange behov for akut hjælp og rådgivning. I disse tilfælde er det godt at vide, at jeg kan stole på Comet, og jeg sætter derfor stor pris på deres effektivitet og professionalisme. Grete Hough, Norwegian Refugee Council
Vores firma rejser til mange destinationer med meget komplekse og strenge indrejseregler. Comet besidder ekspertisen til at sikre, at vores medarbejdere kan rejse ud og arbejde på mange vanskeligt tilgængelige steder. Annika Bloch Christensen, Chief of Staff, Drive Studios
Comet har altid udvist stor vilje til at hjælpe os med alle spørgsmål, der er opstået. Vi kan ikke holde os ajour med alle krav og ændringer, og slet ikke i lande med omfattende krav til visumansøgninger, og derfor er Comet en vigtig partner for os. Dorthe Pedersen, Management Secretary, Riantics A/S

Visum med Comet – fordi din tid altid er vigtig

Vi har leveret ekspertbistand til visumansøgninger i de nordiske lande siden 1985. Takket være vores engagerede personale med mange års erfaring opfylder og overgår vi alle krav og behov hos vores nordiske kunder.

Vi har fokus på relationerne til ambassaderne og er derfor på forkant med de seneste regler og bestemmelser, så vi kan videregive de nyeste oplysninger til vores kunder.

Vores kundeservice står klar til at besvare alle kunders spørgsmål om visumtyper og visumkrav på e-mail, telefon og chat inden for åbningstiden.

Vores tjenester omfatter altid alle aspekter af visumansøgning til meget konkurrencedygtige priser. Premium-løsninger og VIP-betjening er standard hos Comet.

Vi er eksperter i dokumentlogistik og har enestående partnerskaber med logistikselskaber i hele verden. Derfor kan vi tilbyde fleksible logistikløsninger, lige fra afhentning af dokumenter til næste-dag-levering i hele verden.